Buurtplein Zuid
Buurtplein Zuid
Buurtplein Zuid blijft de hele zomer open zoals u gewend bent. ‘Eet je mee?’ en klaverjas op dinsdag, spellenmiddag op woensdag, wandelen, bridge en create & craft op donderdag gaan de hele zomer door.
Website
Saltro
Saltro
Saltro is een innovatief diagnostisch centrum dat door middel van laboratoriumonderzoek, functieonderzoek en advies zorgverleners ondersteunt bij het bieden van de beste zorg aan patiënten. Diagnostiek is onlosmakelijk verbonden met de diagnose en ligt aan de basis van iedere behandeling.
Website
Verloskundigenpraktijk De Lekbrug
Verloskundigenpraktijk De Lekbrug
Met liefde en enthousiasme, ondersteund door kennis en ervaring, begeleiden wij je op een respectvolle en unieke manier vanaf de eerste echo tot en met de eerste tijd na de bevalling. “Uit liefde voor het Liefste”. Onze praktijk is professioneel, eigentijds , modern en vooruitstrevend. We werken in twee teams waardoor we persoonlijkheid en kleinschaligheid kunnen…
Website
Voedingsadviesgroep Utrecht
Voedingsadviesgroep Utrecht
Als diëtist heb ik een missie: ik wil u graag begeleiden naar een gezonder leven waarbij u dit ook op langere termijn kunt volhouden. Hierbij lever ik maatwerk en werk ik nauw samen met o.a. uw huisarts en verpleegkundige voor een optimaal zorgaanbod.
Website
Ergotherapie Nieuwegein
Ergotherapie Nieuwegein
Ergotherapie Nieuwegein biedt praktische, doelgerichte ergotherapie op locatie in Gemeente Houten, Nieuwegein, Vianen, IJsselstein en Bunnik. Ergotherapie Nieuwegein hanteert een wijkgerichte benadering op het gebied van behandeling en samenwerking waardoor wij snelle, efficiënte zorg bieden daar waar het probleem zich voordoet.
Website
Logopedie Nieuwegein
Logopedie Nieuwegein
Wij behandelen stoornissen die voorkomen bij baby’s, kinderen en volwassenen. De begeleiding vindt plaats in een van onze praktijken in Nieuwegein.
Website
RondOM Podotherapie
RondOM Podotherapie
Klachten aan uw voeten, benen en/of rug? RondOm Podotherapeuten is gespecialiseerd in het uitgebreid onderzoeken, behandelen en voorkomen van klachten aan uw voeten, enkels, knieën, heupen en/of rug.
Website
Mindfit
Mindfit
Mindfit biedt geestelijke gezondheidszorg, dichtbij en eigentijds. Op basis van positieve psychologie werken we samen met u aan het versterken van de veerkracht die u nodig heeft om tegenslagen en uitdagingen in uw leven het hoofd te bieden.
Website